Je to jako by tvrdila, že otcové nemají rádi své děti a dávají přednost placení alimentů, které ruinují jejich rozpočet. Jsou k dospozici nějaké statistiky v otázce: Kolik procent otců chce své dítě, soudí se a prohraje? Díky za odpověď. Petr Nový, Praha

Odpověď experta: Paní ministryně, soudy (hlavně soudkyně) a další státní struktury, odmítají připustit, že i tátové jsou pro výchovu dětí důležití.

Nepravdivě tvrdí, že otcové nemají o výchovu svých dětí zájem. Různé výzkumné ústavy, které ze státního rozpočtu platí stovky výzkumníků, se touto tabuizovanou otázkou také nezabývají.

Takže jediný věrohodný orientační průzkum byl proveden v rámci diplomové práce před několika lety a vyplynulo z něj, že přibližně polovina otců chce o své děti významně pečovat i po rozvodu a rozchodu rodičů.

Někteří otcové však pod vlivem nepřátelské atmosféry u soudů na tomto požadavku přestanou trvat, aby své dítě uchránili traumat, kterým by je rozvodový průmysl a především mstící se matky (indoktrinace) vystavoval.

Není to tedy tak, že by 90% procent otců nemělo zájem o dítě. T otcové, kteří to vzdají, tak učiní hlavně proto, protože se jim buď nechce do předem prohrané války a nebo nechtějí, aby bylo dítě matkou štváno proti nim.

Diplomová práce k nahlédnutí zde: http://www.iustin.cz/files/bpmk_ank.doc

Zdraví,

Luboš Patera, www.iustin.cz

Luboš Patera Spravedlnost dětem
Autor: Luboš Patera Spravedlnost dětem