Google našeptávač je pomocníkem nejznámějšího světového vyhledávače, která automaticky nabízí hledaní fráze. Jak je vidět, české ženy na internetu často hledají, co dělat, když po nich jejich partner či budoucí přítel chce něco, s čím si neumí samy poradit.

Obvykle jde o sexuální praktiky nebo velké události či zvraty ve vztahu. I když je výsledky Google našeptávače zapotřebí brát s rezervou, o českých mužích přece jenom něco málo vypovídají. Pojďme se tedy, dámy, podívat, co vlastně chtějí a o co přesně jde. 

5394095:full:true:true

  • Chce, abych ho počůrala. – Jde jednoznačně o tzv. pissing neboli sexuální hrátky zahrnují močení. Praktikují se ve vaně nebo ve sprše.
  • Chce, abych u něj přespala. – Jedná se o velký posun ve vztahu, kdy se muž odhodlal pozvat k sobě ženu na noc. Slečny, znamená to také s největší pravděpodobností to, že vás chce oklátit.
  • Chce, abych žárlila. – To víte, muži musí být často centrem celého vesmíru a vyžadují maximální pozornost. Žárlením mu dáváte najevo to, jak ho milujete a nechcete se o něj dělit. Žárlení lze i předstírat jako orgasmus, ale to už určitě víte.
  • Chce, abych zhubnula. – Nalijme si čistého vína, většina mužů preferuje hubenější dívky nebo ženy krev a mlíko. Velryby nechce skoro nikdo. A když vám namlouvají, jak mají rádi baculky, jsou to obvykle kecy, aby vás dostali do postele. Nedivte se, pokud jste přibrala 20 kilo, nejste už pro partnera tak atraktivní jako dříve. Je to smutné, ale pravdivé.
  • Chce, abych spala s jiným. – Jde o sexuální praktiku zvanou kandaulismus. Vašeho muže vzrušuje, když budete mít sex s jiným chlapem. Jde o častější fantazie, než se zdá. Většina mužů se ale s nimi nesvěří svým kamarádům, protože se za ně stydí.
  • Chce, abych se neholila. – Přitahuje ho víc huňatá a s kožíškem na intimním místě. V tomto si hoví většinou starší muži.
  • Chce, abych polykala. – Váš partner vyžaduje, abyste po felaci spolknula ejakulát. Muži často berou ženy, které tak nečiní, jako špatné milenky. Navíc jde pro ně mnohdy o urážku nebo o podstatně horší sexuální zážitek.
  • Chce, abych se odstěhovala. – A je zle! Tohle nevěští nic dobrého. Už vás má po krk a chce, abyste zmizela nejenom z jeho kvartýru, ale nejspíš i života. Můžete se snažit vztah zkusit zachránit a přemluvit ho, ale může jít již o naprostou marnou aktivitu.

Slečny, dámy a paní, to, že po vás muž ještě něco chce, neznamená, že mu to musíte splnit. Máte vlastní hlavu i hrdost a přece nebudete dělat něco, co samy nechcete. Je však možné, že pokud to muž nedostane od vás, bude to hledat jinde.