Ben Stroud posedává na pláži v Thajsku a ze slunečného pobřeží vede společnost, která do celého světa vyváží sexuální panny. Společnost Inferno Dolls má hlavní výrobu v čínském městě Šen-čen, ovšem rovněž vlastní sklad v britském Derby, kde dochází ke sterilizaci výrobků určených k pronájmu.

Sexuální panny jsou vyrobené tak, aby realisticky zachycovaly postavu člověka. Klienti mohou vyslovit jakékoliv přání a Ben a jeho tým se snaží jej do posledních detailů splnit. Panny, jak Ben prozradil britskému deníku Daily Star, se vyrábí ručně a jejich výroba trvá třicet dnů. Právě díky ruční výrobě a kladu na detail, je částka, kterou zákazníci zaplatí obří. Taková panna stojí i víec než 145 tisíc Kč.

Mnozí zákazníci navíc chtějí pannu, která je podobná slavnému člověku. Tým Bena se tak snaží do detailů vymodelovat tělo hvězd z OnlyFans, influencerů či slavných osobností. Nedávno firma vyráběla pannu podle pornohvězdyThora Johnsona, ovšem zákazník měl ještě zvláštní požadavek, aby byl herec víc chlupatější.

„Tenhle týden jsme měli objednávku od muže na naši nejpopulárnější pannu Thora Johnsona, ale chtěl extra chlupy. Chtěl, aby měla extra chlupy na zádech, nohách, zadku,“ vyjsvětluje Ben s tím, že když mu poslali fotku panny, byl spokojený, ovšem poté, co ji dostal, nastal problém. Asi dva dny poté, co ji obdržel, chtěl reklamaci, protože byla na něj prý moc těžká. „Věděl, že váží stejně jako člověk,“ dodává Ben s tím, že mu museli vrátit peníze. Klienty, kteří mají moc stížností a dělají špatné jméno společnosti, má prý na černé listině.

Ben část dne tráví v „kanceláři“ na pláži, pak se přesune do plážového klubu svého přítele a občas si užívá exotiky na ostrově Ko Samui. Na své práci nejvíc miluje výdělek. Nedávno společnost zveřejnila výzvu pro své klienty, jakou pannu by viděli raději. V možnostech byla panna podle moderátora Pierse Morgana, šéfkuchaře Gordona Ramsayho a amerického zápasníka a komentátora Joea Rogana. Nakonec vyhrál slavný britský moderátor.

Video
Video se připravuje ...

Sex na pláži. Jaké pokuty za to hrozí v zahraničí? Videohub

Fotogalerie
9 fotografií