DISKUSE K ČLÁNKU

kaonkl:Díky !!!! Jsi chlap na svém místě, tvoje žena má obrovské štěstí, že tě má. Jen málo chlapů je ochotno tohle veřejně ocenit !

(27. 05. 2011 09:43)

samyk:Jsem 3 roky rozvedená, 2 děti v pubertě (14 a 16). Už během rozvodu ex splodil další dítě s přítelkyní a do roka další, takže má 4 vyživovací povinnosti. Po rozvodu soud určil výši výživného 2500 na obě děti dohromady. Teď po 3 letech jsem si dovolila zažádat o zvýšení a nemáte představu, co bylo za cirkus a to soud navrhl zvýšení pouze o 600 na obě (ex nemá až tak vysoký příjem). Já souhlasila bez podmínek, on a jeho nynější neskutečně vyšilovali, že mají další 2 děti atd. Ani soudkyně jim nedokázlala vysvětlit, že pořizování dalších dětí je věc jejich rozumu.A to neřeší vánoce, dětí narozeniny. Prostě platil 2500 a tečka. Rok a půl se s dětmi nevídal a teď po tomhle zvýšení alimentů začal, že je chce do své péče. Pak že jsou ženské zlatokopky. Děti jsou skvělé, slušné a nikdy jsem jim nebránila ve styku s otcem, on neměl čas. Prvně byl zamilován, pak měl časově náročné zaměstnání a nyní má další 2 děti. o IQ mého ex už představu mám, ráda bych znala IQ autora! Děkuji a přeji všem hezký zbytek dne.

(19. 03. 2010 18:34)

znojmacka:ti takhle napálení romantičtí dobráci, kteří udělali tu chybu a oženili se s těma kur.ama, který si je úmyslně vzaly, aby je mohly následně oškubat, tak po rozvodu, až se zmátoří, už nebudou tak hloupí, aby nalítli na nějaký řečičky a zajdou si taky za ku.vama, zcela jistě jinak morálníma, bez těch řečí jim vysolej za služby sice asi víc, než těm matkám ku.vám na alimentech, ale už to budou chlapi, kteří budou mít aspoň upřímnej sex a přehled o tom, proč vlastně tu ku.vu chtěli.. no a závazky- ty na ně ta ku.va z bordelu nebo ze silnice příliš házet nemůže, při takovým provozu je malá pravděpodobnost, že vyjde ruská ruleta právě na dotyčnýho. ...Ale musím říct, že se mi to ne lehce psalo a ani to zřejmě narozdíl od autora článku nemyslím upřímně a ani vážně, celej tenhle konkrétní příspěvek..

(19. 03. 2010 17:31)

petpa266:Pan autor urazil všechny mámy, který se starají o své děti jako samoživitelky a snaží se domoci alespoń nějakého výživného. Jsem zvědavá, jak by se otec domáhal svého práva na střídavou péči v případě, že by jeho dítě bylo vážně postižené. Můj ex odešel za milenkou a nechal mi na krku dvě děti, jedno téměř nepohyblivé a ještě se se mnou soudí o alimenty, je to citovej naháč a nezodpovědnej a mizernej otec. Nechce se o svý děti ani starat ani platit výživný, tak prosím, pana autora článku - proberte se!!! Chlap, který vymění svý vlastní děti za milenku a jde si prostě žít, takovýho chlapa by měla společnost odsoudit a ne ho omlouvat a ještě urážet ženskou, která se snaží o děti postarat v rámci svých skromných možností.

(19. 03. 2010 17:08)

znojmacka:článek je hnusnej, ale nějak mě nerozčiluje (je tak dementní, že to tedy ale není ani vyloženě k smíchu).. Spíš shazuje chlapy, protože jestli ženský vykresluje jako chytrý bestie, tak jejich protějšky pomalu jako nesvéprávný, omezený, ušlápnutý, šikanovaný, zneužívaný blbečky .. , .. Děkuji tomuto článku, že jsem se dozvěděla, jaký jsou v ČR nejen ženský, ale i "chlapi"..

(19. 03. 2010 15:40)

danela:to znojmacka
jen mě trošku nedochází proč ráno byl pod článkem podepsán MAX GROF a odpoledne na doslova stejném článku Alan Kopecký...
přečti můj příspěvek z rána....

pro všechny i pro Maxe Grofa

dle počtu příspěvků do téhle chvíle, soudím, že jste mnoho diskutujících z předešlých dnů k tomuto tématu zaskočil, možná i pořádně naštval... Váš dnešní článek je už super nevyvážený a evidentně zameřený proti ženám a matkám pečujícím o děti. Vzhledem tomu, že jsem vaše jméno našla v Google pouze pod článkem: Sexistovy zápisky: nový seriál Blesku pro muže(­na:www­.bles­k.cz­/cla­nek/pro-muze-rozzlobeni-muzi/­122573­/sexis­tovy-zapisky-novy-serial-blesku-pr o-muze.html), nabývám dojmu, že jste se bohužel už někdy v životě setkal se ženou, jež ve vás rozdmýchala tu neskutečně vámi prezentovanou zlobu vůči ženám a matkám. Můžete mi tedy pane redaktore MAXI GROFE říct, jak by jste dannou problematiku řešil?
danela
19. 03. 2010 08:48

(19. 03. 2010 16:49)

znojmacka: danela, vím, četla jsem ..a to řešení stále nikde, viď..

(19. 03. 2010 17:37)

znojmacka:tenhle článek, to je hnus.. Reputaci hodných, zklamaných, důvěřivých, naivních, počestných a hlavně těch věrných manželů vám kazí akorát tak Leoš Mareš, že .. A taky Topolánek, Paroubek, Kocáb, Rath, Bursík, Březina, Pepa Vojtek, Radek John, Horáček, Kratochvíl.. a půlka fotbal. repre.. Pozor, číhá na vás Ochotská, ta se chce prej moc a vdávat, tak prosím ty dobrý duše- nenaleťte jí na cukrování o lásce, tý asi o vaše dobrý srdce fakt nejde ..

(19. 03. 2010 15:31)

estinka:Tak ja patrim mezi ty maminy na materske,co jim chlap par mesicu po porodu utekl,a nechal bez penez,neco malo posila,ale to je na hypoteu a sipo,nechal se ode me zivit,kdyz nemel a ted utekl k mamince a ja jsem samy dluh.To bylo reci,ze se postara,uz neverim nicemu,moje holky stradaly,zatimco on si zral ***raky,ja osobne jsem jedla rohliky s mlikem tri tydny o svoje mliko jsem prisla,proste nervy.Ten muj Tonda vypadal dobrej ***,ale jak zjistil,ze by mohly bejt penize jenom jeho s napomoci maminky,byl konec.Nikdy zadna neverte chlapovi,at je sebemilejsi,maji myslici centrum jinde a kdyz prijde na zaopatreni musite to podat soudne,jinak vas nechaji chcipnout hlady.Jak z Vas totiz prestane bejt stabajzna a sexualni potvora,nestojite jim ani za prd.To je o muzskych cele....a cim vic maji penez,tim vetsi jsou to skrti.ahoj

(19. 03. 2010 15:12)

anasyi:estinka,i ja jsem rozvedena,ex me opustil kvuli jine kosti,ale na muze jsem nezanevrela.Dneska, jsem rada,ze si ex nasel jinou kost,kterou stejne opustil,protoze bych nepoznala sveho nynejsiho manzela.Takze neni muzsky jako muzsky a zenska jako zenska

(19. 03. 2010 15:55)

klika:je hloupej ,nezralej a nevidí si ani na špičku nosu. Jeho resumé(viz poslední odstavec)nemá cenu komentovat...Měl by psát maximálně o banánech nebo nepsat vůbec.

(19. 03. 2010 14:22)

znojmacka:kilka, Alan Kopecký se narodil buď neposkvrněný (navždy svobodný) matce a nebo je dítě ze zkumavky, kde je otec anonymní, takže jeho vlastní sperma mu nemůže nikterak ublížit a chytit následně do pasti..

(19. 03. 2010 15:49)

anasyi:znojmacka,a nechce nam pisatel spise neco sdelit,co se skryva za pilotnim modelem Kovarove?Me rodice naucili cist mezi radky

(19. 03. 2010 15:57)

znojmacka:anasyi, podle mě je pisatel idiot.. Všechny 3 zásadní články okolo tý tabulky, nezveřejňuje skoro nic jinýho, než tu tabulku.. ale určitě se zákon jen z tabulky skládat nebude. Pokud máš na mysli, že jako autor článku oplácí feminismus šovinismem a to je čtení mezi řádky- jako my vám ukážeme, jaký to je, tak já si to nemyslím.. Mezi jedním řádkem.. " Může to být proto, že je prostě 70% mužů tak špatných, že se s nimi nedá žít." a 134 řádky ( je možný, že jsem se přpočítala v nějakým řádku + - ) rozepsaných o tom, proč se nedá žít s ženskýma, není nic moc k vyčtení Budu se muset manžela, jestli se necítí v pasti, nemá ze mě strach, jestli je naivní, ukřivděnej a v nevýhodě, že si mě vzal.. Kdyby mi řekl že jo, tak se s ním, milá anasyi snad opravdu rozvedu!

(19. 03. 2010 17:04)

anasyi:znojmacko,tak jsem se sla manzela zeptat,jestli se neciti v pasti atd,co popisujes.Odpovedel mi,ze se tesi na veceri,mame segedin s knedlikem Takze se nenasel duvod rozvodu

(19. 03. 2010 18:26)

znojmacka:anasyi, jdu teď koukat na Ulici.. ale.. já se mýho manžela zeptám, až příjde.. dneska je chudinka diskriminovaná na tahu.. Samo, že bych ho "normálně" nepustila, ale ředitel + ještě nějací zaměstnanci slaví dohromady narozeniny.. takže mu nechci bránit (podle modelu- kalkulačka odrbaného otce ) , abych mu neznemožnila případnej prac. postup a mohla ho pak dobře oškubat jestli mi řekne, že se cejtí být chudinkou .. no a segedin.. mňam - tvůj manžel asi nebude tak hloupej, že si tě vzal

(19. 03. 2010 18:35)

sylvaji:Nechceš nás zasvětit do toho,která mrcha a jak tě tak odrbala? Docela by mě to zajímalo. Hořkost z tebe jen čiší.

(19. 03. 2010 13:26)

klika:

(19. 03. 2010 14:26)

simeon:tabulky - kravina. Jediný spravedlivý způsob je, aby živitel (ať matka nebo otec) prokázal u soudu přesné náklady na výchovu dítě (bez požívání nadstandardu - to je na uvážení obou jestli dítěti dopřejí zahraniční dovolenou, nebo vlastní auto, bez podnájmu když nájem by rodič platil i bez dítěte a platí ho oba - ale například poměr platby za stočné a vodné nebo odpad ano)... a tyto náklady pak rozdělit na půl - to pak uznat za alimenty. Všechno ostatní jsou jen plky a dohady.

(19. 03. 2010 12:58)

simeon:mimochodem by rodič měl prokázat že alimenty od toho druhého neužívá k vlastním potřebám, ale že jsou to oprávněné alimenty určené pro dítě

(19. 03. 2010 13:00)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy