Dobrý den, můj dotaz bude znít možná směšně, možná nechutně. Nedávno jsem ale prožila nejsilnější orgasmus svého života a chci ho zopakovat za každou cenu. A je mi jedno, co si kdo myslí o okolnostech, které vedly k mému vyvrcholení. Byla to těžká bomba. S přítelem jsme se oddávali klasické dupačce neboli sexu při misionářské poloze. Můj muž zničehonic, možná z neustálého šťouchání a natřásání dostal křeče, načež si hlasitě pšoukl a vrazil mi ho tam až po gule. Najednou jako by se namísto stropu nade mnou objevila nebeská obloha a bůh mi ukázal zdvižený palec a lišácké mrknutí. V uších mi zněly Mozartovy symfonie i největší hity Abby a Boney M zároveň. Moje vagina byla citlivá jako přepudrovaná dětská prdelka a já ucítila orgasmus se silou zemětřesení. Trval snad minutu a ještě hodinu jsem se po něm třásla vzrušením. Bylo to dokonalé. Přítel se sice styděl a odér v ložnici nebyl nejvoňavější, ale stálo to za to. Zásun při pšouknutí jsme se proto snažili zopakovat. Do svého partnera cpu hrášek, fazole i jiné luštěniny, ale kromě toho, že mu je zle a flatuluje tolik, že nám v bytě pochcípaly všechny kytky, se nám onen legendární šťouch nepodařilo zopakovat. Domnívám se, že šlo o specifické proudění plynu z análního otvoru mého přítele, který ho nasměroval tak, že dosáhl svatého grálu. Poradíte nám, jak tuto situace zopakovat? Prosím.

Milada (51), Nová Paka

Milá Milado, gratuluji vám k epickému orgasmu vašeho života. Spojovat ho s oním zmiňovaným pšoukem je ale směšné. Vážně věříte, že jeden prdík, ať už jakkoliv hlasitý, smradlavý nebo pálivý, může ovlivnit pohyb těla dospělého muže? Nemůže, váš partner není žádný tryskáč. Kouzlo bylo možná v tom, že se lekl a prostě zasunul svůj úd hlouběji, než je u něj zvykem. Na to se zaměřte. Na nadměrnou konzumaci luštěnin ať se přítel doslova vyprdne. Bude mu jenom zle. Doporučuji svoji mnoha lety osvědčenou metodu – pánevní ponor. Při něm se váš muž musí prohnout, co to jenom jde a pánev zatlačit co nejvíc směrem k vám. Tato praktika již zvedla sebevědomí mnoha mužům s kratšími penisy a zachránila nejedno manželství. Věřím, že i vám pomůže k opětovnému dosažení silného orgasmu.

Pánevnímu ponoru zdar, Váš Dr. Karel Obdařený

Vizitka doktora Karla Obdařeného
Autor: Blesk

Kompletní přehled sexuálních poraden Dr. Karla Obdařeného najdete zde!

Máte pro našeho specialistu dotaz? Trápí vás něco ve vašem intimním životě, ale bojíte se zeptat? Položte níže dotaz našemu specialistovi! Dr. Karel Obdařený vám rád poradí.

ONLINE CHAT

Počet zbývajících znaků: