DISKUSE K ČLÁNKU

znojmacka:nojo, clooser, ale jsou tam i chlapi, že.. kdežto to je furt, jakoby soudkyně tu všechny byly jen ženský a za všechno může fem.Kovářová.. A jinak napiš připomínku, pokud nejsi odborná veřejnost, máš možnost se vyjádřit.. V těchto článcíh jsou www na petice odvolání Kovářový, ale že je možnost se vyjádřit bez rozdílu na pohlaví na téma výše alimentů, to se už opomene.. Ono se to do článku nehodí.

(22. 03. 2010 14:41)

znojmacka:za MPSV tam máš toho Petra Šimerku- nar. 1948 v Praze, ženatý, 2 děti.. Předpokládám, že má vysokej plat a že by jeho děti event. mohly studovat.. Jinak zapadá do obrazu femministky, až na těch pár drobností.. pro jakékoliv stranáky- navržen ČSSD. No a prezident soudc. unie Tomáš Lichovník, nar. 1964, jestli je ženatej a má děti to nevím, každopádně by v tomto věku mít mohl... carlooser, při hledání těchto info o 2 femi pánech jsem narazila na prohlášení Kovářový, že tabulka je doporučující především pro 1 dítě a dále- kopíruju:..... U rodin s více dětmi by měl podle Kovářové rozhodnout o alimentech soudce podle svého uvážení. "Bude na něm, aby zohlednil počet dětí i výdělkové možnosti rodičů," uvedla. ..... Podle toho se mi zdá, že se nebude násobit 5x25%, jak jsi psal.

(22. 03. 2010 15:49)

carlooser:Co pořád máte s těma chlapama? Návrh je od ženské bez mozku, která neumí počítat ani procenta, s jasnými vazbami na feministky. To že je tam jediný zástupce MPSV je sice hezké, ale proto jsem zmínil zástupce jednotlivých krajů. Chápete třeba, že je rozdíl dát 10 procent z platu 10.000 ano mnohdy i méně berou muži v regionech s vysokou nezaměstnaností, než pro člověka, který bere třeba 2x či 3X tolik?

(22. 03. 2010 16:43)

antikovar:Taky kopíruju :
Volby do Poslanecké sněmovny budou 28. a 29. května, oznámil dnes prezident Václav Klaus.

(22. 03. 2010 15:18)

znojmacka:no, však máš možnost se voleb zúčastnit.. A pokud se nezúčastníš, tak ti bude na nic vykřikovat pak- kdo to zase vyhrál.. A předpokládám, že pokud vyhraje ODS, tak to bude tím, že většinu republiky tvoří ženský

(22. 03. 2010 15:22)

antikovar:Pro Znojemačku: To byl test Tvé inteligence, zase jsi neuspěla.
Vysvětlení: do voleb už Kovářová nestihne dovést svůj nesmysl do konce a pak půjde od válu. Z té Tvé většiny ženských ty trochu myslící odpudí Topolánek a ty sociálně slabé přitáhne Paroubek.
Tady tím bezmyšlenkovitým blafáním nesmyslů mi někoho připomínáš

(22. 03. 2010 16:23)

ales1:všechno je možné.
Antikovar moc dobře ví, když to tu tak sleduje, že jsem hned zkraje psal o celé záležitosti jako o blbosti a nijak jsem ženy nepreferoval. Ale týden skuhrání udělalo své, stejně jako u hubené Pavly a teď už mě to naštvalo.
Zkuste se rozvést v Německu a budete platit i manželce apanáž, až vám fakt nezbyde ani na cigára. Tady něco plácne ministryně a hned je revoluce.

(22. 03. 2010 13:16)

antikovar:Nevím, co jsi psal začátkem týdne. Zas tak moc zajímavý nejsi. Piš každý příspěvek tak, aby odpovídal Tvým názorům a ne, že jeden týden nepreferuješ ženy a druhý ano.
Nepleť sem Německo - jde o to, aby pravidla pro stanovení výživného přinesla dítěti optimální částku a nezruinovala otce. Kovářové tabulky jsou nesmysl.

(22. 03. 2010 13:31)

znojmacka:antikovar 11:36- to jsi zamotal ty.. tady se diskutovalo o výši alimentů a ne o tom, jestli ales1 potřebuje vložky (nad čím jsi bádal v několika příspěvcích) tak nevykládej, jak ti je to šumafuk, co ales1 je.. Zajímalo tě to, tak jsem ti odpověděla.. Dále jsem ti odpověděla na to, že ses zajímal, jestli budeš mít odemně levnější okurky.. Nebudeš, odpověděla jsem ti.. Tak buď rád, že víš to, co jsi chtěl a nestěžuj si, že jsem to JÁ zamotala.. Každej si to tady může přečíst a porovnat časy, kdo si kdo začal. Vtipálku nepovrchní.. Zajímavý, že ales1, kterej tady podle tebe deformuje svoje názory, neměl narozdíl od tebe si potřebu měnit svůj nick.. Není to tak, že se za novej nick, kterej si přiznal schováváš aby sis to do budoucna diskuzi s ženskýma nerozházel? Piš něco o povrchnosti ještě prosím..

(22. 03. 2010 12:27)

antikovar:Je mi šuma fuk, jestli si to rozházím u nezajímavé ženské, jako jsi třeba Ty (v Tvých příspěvcích myšlenky těžce hledám), těch jiných ženských je málo.
Nevytahuj tu furt ty své (a Alešovy) vložky. Tím jsem mu chtěl jenom naznačit, že pro chlapa je se svými názory opovrženíhodný. Do vložek jsi se zamotala ty.Toť vše.

(22. 03. 2010 12:43)

ales1:aha, jsem opovrženíhodný, protože nejsem rozvedený ubrečenec, co nedokáže obstarat rodinu? No tos mi to natřel)

(22. 03. 2010 12:50)

antikovar:Je mi šuma fuk, jestli jsi nebo nejsi rozvedený. Opovrženíhodné jsou Tvé vlez­do*pr*­de*lis­tické názory. Běž s nimi do nějakého feministického spolku - budeš tam jistě dámám za hrdinu (nebo za šaška).

(22. 03. 2010 12:57)

ales1:co prskáš, vždyť jsem ti psal, ať se zaregistruješ s nějakým mužem, když jsou ženské takové mrchy. Ta moje je na mne milá a necítí potřebu mi utíkat za jiným nebo mi brát děti.

(22. 03. 2010 13:09)

carlooser:Aby ses jednou nedivil Alešku, takové věci přicházejí hodně znenadání

(22. 03. 2010 13:11)

znojmacka: ales1, antikovar nechápe.. něco začne a pak se v tom sám nevyzná

(22. 03. 2010 13:01)

carlooser:Antikovar to sice možná nechápe, ale zjevně Ales1 neni ani rozvedený a nedokáže si dost dobře, co některé feminy dokážou dělat za pekla. Nikomu to nepřeji, ale takovým hrdinům jako je on bych tu kůrku dal zakusit, hodně by pak změnil názor. Ostatně ten návrh stvořila jedna taková femina, která si ani neumí spočítat že 5x25% = 125%, co k tomu říct, snad jen, že navrhovatelka a ti kdož s návrhem souhlasí nemohli absolovovat ani základní školu.

(22. 03. 2010 13:10)

totalita:chápu že muž má své povinnosti k dětem z prvního manželství a že respektuje nároky svých dětí,ale tu samoiu povinnosti by měla mít žena,tzn.měla by mít stejnou vyživovací povinnost jako muž,Mám na mysli starost o svoji práci pokud je zdravá a nezůstávat na soc,podporách a odmítat práce které podle ní nejsou vhodné a pod.Pokud dojde k rozpadu maželství není to chyba jen jednoho ale obou manželů.tak jak poslouchám a čtu příspěvky tak chudák je vždy žena a nestvůra je manžel a proto to taky většinou u soudů vypadá jak vypadá.U většiny pomstichtivých manželek a soudců by se měl dotyčný rovnou zastřelit aby jim připadl sirotčí důchod a ne zakládat nové rodiny a nedej bože spokojené.Pak se hledají všechny cesty jak znepříjemnit život.vím o tom své a chápu muže,kteří i když se nedá žít v první rodině se musí po celý život až do dospělosti dětí vypořádávat s útoky svých bývalých manželek.

(22. 03. 2010 11:52)

www.vyzivne.eu:Dobrý příklad, jak vznikne syndrom zavrženého rodiče. Pokud by měli střídavou péči, je vznik syndromu velmi nepravděpodobný.

(22. 03. 2010 11:25)

beruna:To je pěkná hloupost. Syndrom zavrženého rodiče u něj možná nevznikne, zato syndrom dítěte bez domova zcela určitě.

(22. 03. 2010 13:49)

www.vyzivne.eu:Není bez domova, má dva domovy - u táty a u mámy.

(22. 03. 2010 16:14)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy