DISKUSE K ČLÁNKU

carlooser:Co se vám nezdá na rovnoměrném příspěvku? Kolik stojí léky na alergické dítě měsíčně? Já trpím alergií od svých 6ti let a nikdy to nebyly likvidační částky pro můj rozpočet a to si ony léky hradím od doby co pracuji sám.Koneckonců nejen býávalý manžel snad chtěl to dítě ne? Proč by měl tedy on platit více?

(22. 03. 2010 12:03)

janisa:Můj bývalý partner platí zmíněné 2 500, náklady na naše dítě jsou cca 6500 na "běžný provoz." Taky bych byla pro rovnoměrný příspěvek.

(22. 03. 2010 12:07)

carlooser:Nemůžu reagovat na váš příspěvek podemnou, nicméně pokud se jedná opravdu o příspěvěk takový, aby každý rodič platil polovinu, s tím samozřejmě souhlasím.

(22. 03. 2010 12:10)

e.44:Si asi spad z višně na hlavu, nebo žiješ na jiný planetě

(23. 03. 2010 02:01)

vseznaleksenior:byl televizní pořad:Pošta pro Tebe...
Tam si zavolali nějakého policistu ze Slovenska, který celý život platil zřejmě alimenty na cizí dítě....Pak mu v internetových diskuzícch ještě spílali do fízlů, komuniastů atd atd..Nakonec otcovství na Vás může svést i stopařka z auta aniž byste si užil..

(22. 03. 2010 09:53)

znojmacka:..stopařka z auta, aniž byste si užil, jo.. Kdybyste si byl jist, že jste si neužil, tak asi těžko.. jelikož, všeználku, pokud si představujete, že matka porodí a uvede jméno otce, který ji napadne, tak se mýlíte.. Nebo.. uvést může, ovšem houby platný.. Může si tam klidně vykřikovat, že otcem dítěte je třeba Mareš, ale fakt jen vykřikovat.. Nesezdaný páry musí před porodem na matriku oba podepsat, že otec souhlasí s uvedením otcovství, taktéž se tam rovnou řeší i čí příjmení z rodičů bude dítě používat.. To vše po předlažení OP od obou. Pokud to nesezdaný pár netuší a na matriku nezajde, tak se dočká překvapení, že v porodnici, která to posílá na matriku a tam se vstavují RL- je uvedena matka, příjmení rovněž automaticky po matce.. Napravit po porodu se to dá až dalším vyběháváním, ale opět za přítomnosti a souhlasu obou rodičů!! Takže stopařka, se kterou si ani neškrtnete, si Vás do RL dítěte sama od sebe opravdu dát nemůže.. Něco jinýho je situace, že v době manželství jste vždy požadován za otce dítěte Vaší manželky a ještě i po rozvodu, cca po dobu obvyklé doby těhotenství- jelikož je to bráno tak, že jste mohli splodit dítě ještě za trvajícího manželství, i když byste den poté podali žádost o rozvod.. Takže se stopařkou a nebo ženksýma, který si najdou vaše údaje ve Zlatých stránkách zas nepřehánějte.

(22. 03. 2010 10:40)

mamina78: Ano,tak přesně to z právního hlediska je. Musí souhlasit oba dva, nemůže si matka nechat zapsat do rodného listu třeba K. Gotta a doufat, že až umře, dítě vysoudí svůj dědický podíl. Vždy s tím musí biologický otec souhlasit a podepsat i s doložením totožnosti.

(22. 03. 2010 12:16)

cernysvetlo:Vy asi žádný všeználek nebudete, jestli jste neslyšel o testech DNA. Jinak byste nemohl tvrdit takovou pitomost, že si stopařka něco vymyslí. Jinak tento přípůadf s článkem nemá nic společného. Zde jde o to, že si otec nechá potvrdit příjem nižší než je úředně povolená nejnižší mzda a pak tu lká nad tím, že jeho vlastní dcera ho vlastně okrádá o jeho těžce vydělané peníze.

(22. 03. 2010 10:43)

carlooser:Testy DNA jsou jako důkaz použitelné do 6ti měsíců od narození, pak smolík. 6 měsíců je HODNE málo

(22. 03. 2010 11:48)

znojmacka:carlooser: 6 měsíců od zjištění nebo podezření na novou skutečnost.. Nemusí to být do 6 m po narození.. Akorát je pravda to, že s alimentama to nic neudělá, podle současných zákonů. To je pravda a mělo by se to změnit, pokud se prokáže, že dítě není biol. otce.. Matka vrátit zpětně alimenty a ještě dát trest za pokus o podvod.. Pokud si není jistá, jestli je dítě toho nebo onoho, má možnost uvést otec neznámý, zaplatit testy a dopátrat se pravdy po DNA po narození dítěte.. Žádný dítě není bez otce a mělo by to být na matčině zodpovědnosti.. Tohle je ale článek o něčem jiným.. Až bude ale článek o přípravě zákona na popření a po důkazech o právu odstoupení od otcovství, klidně Vám dám za pravdu, Pokud sepíšete petici o tomhle konkrétním "popření otcovství", i ji s klidem podepíšu. A myslím, že nejen já, ale i hodně, hodně žen.. Věřte nebo nevěřte..

(22. 03. 2010 12:56)

vseznaleksenior:zákony. Zákony jsou postaveny tak, aby zohlednily zájmy dítěte, ne rodičů..

(22. 03. 2010 09:50)

m.bizon:Také je problém v tom,že i muž který získal dítě tím,že žena to na něho svedla,tímto trpí.Proč nelze po zkoušce na DNA nelze z alimentů vystopit?

(22. 03. 2010 08:56)

antikovar:Protože soudy zastávají strategii radši ať na to děcko platí ten dobrák/hlupák, ona ku*va by jinak po letech jiného otce nedohledala a dítě by bylo nezajištěné.

(22. 03. 2010 09:00)

antikovar:Podobná otázka je: proč není osvojení dítěte druhým manželem omezeno druhým rozvodem ? Co když druhý manžel zjistí, třeba pár měsíců po osvojení, že jeho manželka už ho má v hrsti a v klidu se s ním může rozvést a třeba se vrátit k prvnímu manželovi ? Druhý manžel jim pak bude svými alimenty přispívat na životní úroveň jejich obnovené rodiny.
Osoby jako "ales1", "mamina78" mě znovu napadnou jako kdovíjakého. Mě se ale tento problém už netýká, jde mi jenom o to, aby zákony byly postaveny ve prospěch těch kultivovaně se chovajících. Zatím jsou na straně těch připravených je zneužívat, ale blonďatá ODSácká erotomanka Kovářová se svým rozhledem věc napravit nemůže.

(22. 03. 2010 09:23)

antikovar:Podobná otázka je: proč není osvojení dítěte druhým manželem omezeno druhým rozvodem ? Co když druhý manžel zjistí, třeba pár měsíců po osvojení, že jeho manželka už ho má v hrsti a v klidu se s ním může rozvést a třeba se vrátit k prvnímu manželovi ? Druhý manžel jim pak bude svými alimenty přispívat na životní úroveň jejich obnovené rodiny.
Osoby jako "ales1", "mamina78" mě znovu napadnou jako kdovíjakého. Mě se ale tento problém už netýká, jde mi jenom o to, aby zákony byly postaveny ve prospěch těch kultivovaně se chovajících. Zatím jsou na straně těch připravených je zneužívat, ale blonďatá ODSácká erotomanka Kovářová se svým rozhledem věc napravit nemůže.

(22. 03. 2010 09:33)

cernysvetlo:Nějak jsem ve tvém příspěvku nenalezl zájem dítěte a o něj jde především, asi přizrzlá oranžáda, že.

(22. 03. 2010 10:28)

antikovar:Já zase vidím v Tvém příspěvku pod krásnou ideou "zájem dítěte" souhlas s rozkrádáním - jedni platí jako blbci a druzí si za jejich peníze užívají. Nejsi ty náhodou Janoušek ve Švýcarsku - modrý ptáku ?

(22. 03. 2010 10:46)

(22. 03. 2010 09:52)

ales1:osoba jako ales1 by si tě ani nevšimla, kdybys nebyl sprostý a osobně neútočil blbými vtípky. Osoba jako ales1 se docela dobře baví. Osoba jako ales1 vidí, že osoba antikovar, zřejmě socan jako hrom zřejmě převzala metody osoby jako Paroubek mladší, který naseká haranty a pak se o ně nechce starat, ani na ně platit.

(22. 03. 2010 12:08)

antikovar:Včera jsem tu psal, že platím vyšší alimenty než stanovené soudem. Každou větou, co tu napíšeš, jsi mimo. Mě nemůžeš ani urazit ani pobavit. Pro mě jsi nezajímavá nula - vtírej se ženským, tam máš naději na úspěch.

(22. 03. 2010 13:03)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy