DISKUSE K ČLÁNKU

e.44:Ty nemáš naději na úspěch u nikoho.

(23. 03. 2010 02:10)

e.44:

(23. 03. 2010 02:09)

ivajda:Nerozumím tomu o čem se to pořád píše. Dítě si pořizují vždy oba rodiče, proto se musí oba podílet na péči i nákladech. Pokud jeden z nich nechce pečovat, musí platit. Pokud má pocit, že je chudý a že platit nemůže, musí ohnout hlavu a pečovat. A ne si najít nový vztah a pořídit si další dítě. Tabulkový systém alimentů není asi ve všem dobrý, ale je to řešení a snad rychlé. Ono je snadné říct si, v tomhle vztahu už nebudu, bouchnout dveřmi a žít. Ale co ten, na kom zůstanou povinnosti? Mám 2 děti ve své péči, přítel jedno. Vidím to z obou stran... Já beru 6000 na obě děti, přítel nic - 2 roky probíhají soudy. Ano, už jsme si několikrát řekla, že bych chtěla být na té druhé straně, nic nemuset a jen si užívat, ale....

(22. 03. 2010 08:54)

evita2:No fascinuje mě, jak ublíženě vysvětluje, že mu museli zvednout výživné ze stávajících 1350 korun na 2500.Ví on vůbec, kolik takové dítě měsíčně stojí šatit, živit, vydržovat na studiích? Vždyť tato suma je úplně směšná. Jeho manželka za dceru jistě platí mnohonásobně víc a dcera je obou, ne?

To jak "neprofesionálně a pomalu" pracují naše soudy, že mu nedoporučili advokáta jistě není jeho chyba. Kominík tohle opravdu vědět nemusí. Stav našeho soudnictví mě taky štve. To s výší alimentů ale nemá co dělat. 2500 měsíčně na dítě mi přijde opravdu jako minimum.(teda pokud se neprokáže, že pán není nějak mentálně či intelektově zaostalý)

(22. 03. 2010 08:21)

znojmacka:taky jsem koukala, jak se mu bývalá s 1350 na 2500 pomstila .. Chudák kominík neumí počítat, že jako kominíkovi s těma 6000 čistýho by mu bylo vyměřeno podle novýho tenkrát tak 1200- při 20 %. Pokud je stále kominíkem a stále tak špatně placenej na úrovní zákl. mzdy, má naopak reálnou šanci, že se mu alimenty sníží.. tak co si stěžuje..

(22. 03. 2010 14:36)

smrk:Jen se neposerte děvčata, taky se nemusíte vdávat když nechcete - každá se stejně v dnešní době klepete jen na prachy svého manžela - stačí se podívat kolem sebe na ty perspektivní manželské páry 50 + 25

(22. 03. 2010 08:19)

znojmacka:to je k smíchu, opravdu.. ale spíš ten perspektivní 50, kterej si myslí, že ho ta 25 upřímně miluje a vezme si ji za manželku.. Pak ale nevím, jak se takovej slušně řečeno naiva, mohl stát vůbec kdy perspektivním

(22. 03. 2010 15:10)

w.mojko:tolko plaču pre výživné na vlastné dieťa.
Z 5000 korun /keď sa načíta, že rovnako by prispievala matka, ako otec/, by dieťa, naviac pokial už navštevuje strednú školu, nevyžilo. O VŠ ani nehovorím.
Nech každý takýto nespravodlivo platiaci otec skúsi žiť niekoľko mesiacov presne z takej almužny, akou prispieva na svojho potomka.
Byť mužom, hanbila by som sa otvorit ústa...
Alebo si treba vyskúšať z toho, čo sa jemu zdá strašne veľa, poskytovať deťom všetko, čo k životu potrebujú.

(22. 03. 2010 07:57)

ales1:jaké jsou ženské potvory a chlapi dobráci od kosti, co všichni odešli s holým zadkem od líné nevěrné manželky a dostávají plat pět tisíc, i když musí čtyři platit na alimentech. Jsem muž a ženáč, ale tohle už se nedá jen tak číst. Autor je zjevně zrovna rozvedený a má vztek, že musí své vlastní děti pomáhat živit, jinak by nebyly v Blesku za sebou články, kde všude ženské vypadají jako šílené zlatokopky.
Tak si, vy chudáci chlapi najděte zase chlapa, s tím děti mít nebudete a žádná žena vás nebude moci obírat. O porodnost se nestarejte, stejně je na Zemi lidí víc než dost.

(22. 03. 2010 07:48)

antikovar:Běž si vyměnit vložky.

(22. 03. 2010 08:04)

smrk:Myslíš, že je má už poslintané

(22. 03. 2010 08:20)

antikovar:Takto normální chlap myslet nemůže. Pokud individuu "ales1" k dámskému mozku nadělili i odpovídající orgán dole, pak ty vložky potřebuje.

(22. 03. 2010 08:32)

znojmacka:antikovar, zatímco tebe tu vidím poprvý s tímhle nickem, tak ales1 tu na diskuzích vystupuje poměrně delší dobu.. A už dávno před tímto tématem, týkající se alimentů , vystupoval a psal jako chlap. I se mnou vedl diskuze.. VĚTŠINOU s odlišným názorem, jako já.. Má ráznější názory, nejen týkající se alimentů. V některých jiných názorech (bylo jich podstatně méně), jsem s ním souhlasila já a nebyl pro mě problém poslat mu . Za tyhlety názory mu při téhle příležitosti taky posílám Ale ty vložky, opravdu nepotřebuje.. Ales1 se bez nich obešel na zdejších diskuzích opravdu dlouhou dobu a všichni, kteří sem chodí na diskuze, to vědí..

(22. 03. 2010 09:28)

antikovar:Znojmacko: když jsem psal pod jiným nickem, tak jsi mě chválila. Když vidím na druhé straně rozumný přístup a přijímání argumentů druhé strany, diskutuju korektně.
Přečti si pozorně od začátku do konce, co "ales1" nahoře napsal - je to naprosto jednostranné, žádná ochota chápat situaci, která nikdy není černobílá. Na tyto podlézavé bláboly ženské slyší.
Já oceňuju ženské, jako byla třeba včera "Ljubaa" - klidná, chápající dopady toho kterého jednání. Příspěvky typu "ales1" by neměly zůstat bez odezvy, vysvětlovat mu něco nemá smysl. Můj čas je drahý (proč ho tu vůbec ztrácím ?). Proto ty vložky pro stručné vyjádření názoru. Měj se. Za kolik bys v létě dodala okurky ?

(22. 03. 2010 10:02)

znojmacka:antikovar 1 0 : 0 2... korektně se diskutovat dá, i s jinýma názorama.. Ty jsi z ales1 udělal ženskou, jen proto, že má jinej názor.. Napsals ženskej mozek a pokud má i to DOLE ženský, tak potřebuje opravdu vložky.. To není tak, že jsi z něj udělal přenickovanou na chlapa, ale ve skutečnosti ženskou? Že jsem tě pod jiným nickem jindy pochválila, to není nic proti ničemu.. Psala jsem, že s ales1 se spíš názorově míjíme, ale když ne, nejsem pomstychtivá ženská, která ho nepochválí, protože si pamatuje, že není ve všem stejnej jako já.. Stejně tak, jako tebe.. Akorát, že nevím, kterej původní nick jsi a ani to z tebe nebudu tahat, to je tvoje věc.. Jen se o tom nepřesvědčíš, protože já budu souhlasit s tím, s čím souhlasím.. Momentálně jsem nesouhlasila s tím, že jsi ho označil za ženskou, protože jako ženská opravdu nevystupoval dlouho předtím.. a pokud jsi tu býval déle, tak jako i já, tak nechápu, proč jsi to psal, musels to vědět.

(22. 03. 2010 10:51)

znojmacka:jo a ještě.. já jsem ti vysvětlila, že ales1 není ženská, ač se ti to nezdá.. a vysvětlila jsem ti to s nějakým argumentem, proč.. Takže o levnějších okurkách si nech zdát, nebo si k tomu sežeň někoho jinýho.. Já okurky za 1) nepěstuju, za 2) můžeš si Znojemský okurky koupit v obchodě- ale ve skutečnosti je znojemskej už jenom název, tady se asi od r. 2003 už nevyrábějí, kontaktuj Hamé.. A pak, kdo s jiným názorem diskutuje korektně Na nick znojmačka tě nenapadne nic jinýho než okurky a myslíš si, že mě nějak ponížíš.Není důvod, okurky jsme měli dobrý, máme dobrý stále a umíme i jiný věci tady ve Zn., než uměla znojemská Fruta.

(22. 03. 2010 11:23)

antikovar:Znojemacko: To, co píšeš, je moc zamotané a okurek levněji než od Vietnamců se od Tebe asi nedočkám. Je mi celkem šuma fuk, jestli "ales1" je a) ženská vydávající se za chlapa, b) chlap myslící jako ženská nebo c) chlap úmyslně deformující své názory, aby se zalíbil ženským. Názor to byl primitivní pro a), b) i c).

(22. 03. 2010 11:28)

antikovar:K "Jo a ještě" : Okurky budou i bez Tebe, srandě nerozumíš a myšlení máš povrchní.

(22. 03. 2010 11:36)

mirasan:

(30. 03. 2010 09:34)

ales1:hned jak se t zaregistruješ se smrkem.

(22. 03. 2010 08:22)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy