DISKUSE K ČLÁNKU

fantom08:umíte číst?? Byl rozvedený 11 let, když si našel jinou paní a až potom ex-manželka začala škodit

(22. 03. 2010 08:31)

hzora:Aleši tleskám.konečně normální chlap

(22. 03. 2010 10:48)

e.44:

(23. 03. 2010 02:15)

mirasan: sytej hladovýmu nevěří -nema se to, ale pral bych ti tu nevernou manzelku chlapce ..a mohla by ti vybílit byt, vybrat konto a vzit deti ! Ani nevis jak by jsi si to zaslouzil !!!!!!!

(30. 03. 2010 09:31)

mamina78:Chtěla bych jen reagovat na závěr článku, a to že se muži raději nebudou ženit než by snášeli takové martýrium u soudu - tak pánové tvorstva nemusíte se ženit, neboť i neprovdaná svobodná matka na mateřské dovolené má nárok na alimenty na společné dítě i nárok na příspěvek na svoji výživu!!! Také bych chtěla podotknout, že v 17 letech je dítě sice v pubertě, ale rodičem málo ovlivnitelné, takže pokud náhle přestala otce znát /bohužel zde pan Bezděka nepíše, jak často se s ní předtím stýkal/ nebude to vinou matky.Dokážete si představit, jak máte 16, 17 let rád/a svého otce a najednou vás proti němu matka popudí? V 16, 17 letech? To se mi nějak nezdá, spíš bych tipovala, že se dítě "vzbouří" proti rodiči, který ho vychovává, je autoritou než proti tomu, který se čas od času objeví, dává dárečky, nedává "moudré" rady, do ničeho nenutí, nemluví a je spíš kamarádem než rodičem. Ale je to jen můj názor.

(22. 03. 2010 07:23)

antikovar:Ve věku kolem 17 let je dítě pod těžkým tlakem svého okolí (zažil jsem kastování třídy střední školy na "bohaté" a "chudé") - spolužačky se předvádí, co má která na sobě exkluzivnějšího. Pokud byla exmanželka (díky dobráctví onoho člověka za hranicí blbosti) v rodinném domě (spolužáky také sledováno, v čem kdo bydlí) s příjmy umožňujícími vyšší kapesné pro dceru, stala se v jejím životě nepostradatelnou osobou, z jejíhož vlivu se dcera rozhodně neměla chuť vymanit. A když matinka označí otce za vyvrhela, tak to dcera bez ohledu na Tvé krásně vypadající žvásty musí přijmout.
Před časem jsem byl v podobné situaci, když mi známá tvrdila, že se toto může kolem 20.roku věku dítěte změnit, nevěřil jsem tomu. Naštěstí měla pravdu.
Tvůj příspěvek jsou klasické babské bláboly mimo realitu.

(22. 03. 2010 07:36)

mamina78:Milý pisateli - pokud jsi si všiml, napsala jsem dole dovětek - že se jedná jen a jen o můj názor. Mám synovce, je mu 16 let a nedokážu si ho svéhlavce představit, jak se najednou otočí a začne naslouchat dobře míněným radám svých milujících rodičů. Prostě revoltuje proti všemu a všem. A k tvé odpovědi na předchozí reakci - ať si jde pisatel vyměnit vložku - musím podotknout, že jsi velice hrubý a zřejmě zahořklý a zatrpklý muž.

(22. 03. 2010 08:24)

antikovar:Začnu od konce: s takovými osobami se normálně diskutovat nedá.
A Vy jste na tom podobně. Naštěstí brzo dosáhneme maximálního počtu možných odpovědí.
Cituju Vaši větu, která byla podstatou Vašeho prvního příspěvku: "Dokážete si představit, jak máte 16, 17 let rád/a svého otce a najednou vás proti němu matka popudí? V 16, 17 letech? To se mi nějak nezdá". Těch pár řádků nahoře Vám mělo doložit, že dítě kolem 17 roků se proti otci zmanipuluje velmi snadno. A Váš další příspěvek ? Znovu bláboly - najednou sem pletete jakéhosi svéhlavce iracionálně jednajícího "proti dobře míněným radám milujících rodičů" - původní článek je o 17-leté dceři zmanipulované matkou ne milující ale opájejícící se tím, jak snadno získala dceru na svou stranu. Jaké škody na ní páchá je mimo Vaši schopnost chápání.

(22. 03. 2010 08:43)

e.44:Mimo realitu jseš ty

(23. 03. 2010 02:20)

tendertouch:Má kamarádka měla za manžela doktora. Dnes primáře hematologického oddělení . Manžel jí obral o vše. Vybral účet i přesto, že na vše vydělávala ona. On si pouze užíval jejích peněz se sestřičkama a pyšnil se "cizím peřím". Při jeho platu 60 tis. platil 2 tisíce alimenty. Když nyní syn se začal soudit o zvýšení alimentů, argumentuje, že jeho děti v druhém manželství mají finančně náročné koníčky a že je musí financovat. Když její syn odpověděl, že by chtěl mít stejnou úroveň, jako jeho sourozenci, soud si vyžádal příjem matky a nikoliv jeho, který i jeho pronájmem bytu, externí prací a to nemluvím o úplatcích dosahuje tak 3 mil. Sould řeší, zda matka nežije nadstandartně, a přitom ona pobírá invalidní důchod. Tak kde je to, že soud se přiklání k matkám. Nikoliv. Je to dané tím, jak si to kdo zařídí u soudu a jaké má známé. Tak přestaňte si vymýšlet, že se přiklání k matce. Otázka je, jak se vůbec v období, kdy měl tatínek nový vztah vůbec zajímal o dceru. Z vlastní zkušenosti znám, že tyto "odpovědní tatínci" najednou si na své děti nevzpomenou. A začnou těmito "zodpovědnými slovy" argumentovat v momentě, kdy matka požaduje spolufinancování na nákladech dětí. Máte vůbec představu, kolik vše stojí? A jak je žena omezená jak časově, tak i v práci apod. Nemoc dětí, kolikrát se účastnil, když marodila dcera ? apod. Podle toho, jakou mají na fotografii kuchyňskou linku, nemyslím si, že by to financoval z takk nízkého platu. Spíš nepřiznává vše.

(22. 03. 2010 06:32)

bersimalinecka:co jsem tady už jednou psala!Soudy dávají za pravdu matkám.A některé matky mají pocit,že muž až do dospělosti společných dětí nemá právo na kvalitní život.Zatímco ony žijí ve společné domácnosti s jiným mužem,pořizují si další děti atd!

(22. 03. 2010 05:31)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy